Matematik
Logaritme regler
10. januar 2005 af
neger-karen (Slettet)
Er der nogen som kan de 3 logaritme regler? evt. eksempler!!
Svar #1
10. januar 2005 af erdos (Slettet)
log(a)+log(b) = log(a*b)
log(a)-log(b) = log(a/b)
log(a^r) = r*log(a)
Er det dem, du tænker på?
log(a)-log(b) = log(a/b)
log(a^r) = r*log(a)
Er det dem, du tænker på?
Svar #2
10. januar 2005 af Duffy
log(ab)= loga+logb
log(a/b)= loga-logb
log(a^r)= r*loga
- That'll be five dollars -
Duffy
log(a/b)= loga-logb
log(a^r)= r*loga
- That'll be five dollars -
Duffy
Svar #5
10. januar 2005 af erdos (Slettet)
Ikke, hvis det er ti-talslogaritmen, som benyttes i gymnasiesammenhæng. Der gælder:
ln(e) = 1 og log(10) = 1
ln(e) = 1 og log(10) = 1
Skriv et svar til: Logaritme regler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
