Matematik

hvordan isolere man a....sin(2)/3=sin(4)/a

26. oktober 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2009 af joey-joe j1 (Slettet)

sin(2)/3 = sin(4)/a  <=> a = sin(2)/(3*sin(4))

Der er delt med sin(4) på begge sider.


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. oktober 2009 af Güner (Slettet)

du ganger sin(4) på begge sider af lighedstegnet:

Sin(4)*sin(2)/3 = Sin(4)/a*Sin(4).

På højre side går sin(4) ud med sin(4), så der faktisk står: Sin(4)*sin(2)/3 = a.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2009 af joey-joe j1 (Slettet)

beklager Güner, men du tager fejl. Når man gange et tal på en brøk, så ganger man kun i tælleren. Du skal dividere med sin(4) på begge sider. tjek lige op på dine brøk regneregler.


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. oktober 2009 af Isomorphician

sin(2)/3 = sin(4)/a

gang med a på begge sider:

a(sin(2)/3) = sin(4)

gang med 3 på begge sider:

a*sin(2) = 3*sin(4)

del med sin(2) på begge sider:

a = (3*sin(4))/sin(2)


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. oktober 2009 af joey-joe j1 (Slettet)

#4 har ret. det jeg udregnede var 1/a.


Skriv et svar til: hvordan isolere man a....sin(2)/3=sin(4)/a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.