Matematik

Sidder fast i et differentierings opgaver

27. oktober 2009 af rasmus-b (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har følgende opgaver jeg simpelthen ikke kan finde ud af

De står i dokumentet :)

på forhånd tak for hjælpen :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

I den første to bruger du substitution og sætter u = 2x+5, så du = 2dx, de to første er ens. I den sidste bruger du sammensat funktion og sætter g(x) = 2x + 2x, så får du f(g(x))' = f'(g(x))*g'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2009 af Gamble10 (Slettet)

Jeg vil foreslå dig at få fat i en liste over differential kvotienter du har nok en formelsamling til dette ellers står det i din grundbog. Det kan også gøres på lommeregner.


Skriv et svar til: Sidder fast i et differentierings opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.