Matematik
integralregning
12. januar 2005 af
Huyndai (Slettet)
Hej er der nogen der kan hjælpe med denne opgave:
Gør rede for, at:
∫x2exdx = x2ex – 2xex + 2ex + k
jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal gøre eller hvordan.........
please hjælp
Gør rede for, at:
∫x2exdx = x2ex – 2xex + 2ex + k
jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal gøre eller hvordan.........
please hjælp
Svar #1
12. januar 2005 af Peden (Slettet)
Prøv lige at skrive den ind igen, hvad betyder tegnene i starten, og hvad betyder e?
Svar #2
12. januar 2005 af Huyndai (Slettet)
[integraltegn]x(2)e(x)dx= x(2)e(x)-2xe(x)+2e(x)+k
parenteserne er opløftede
parenteserne er opløftede
Svar #3
12. januar 2005 af airbag (Slettet)
Hvis du differentierer højresiden og forkorter, skulle du meget gerne få x(2)e(x) (parenteserne er opløftede).
Det burde jo være nok...
Det burde jo være nok...
Skriv et svar til: integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
