Matematik

HJÆLP AFLEVERING

03. november 2009 af Binnar (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :D

Jeg har en aflevering i morgen og har derfor to ligninger jeg mangler, vil gerne sammenligne resultater, og se om jeg har fået det rigtige så derfor:

Første ligning:

4(2x - 3) + 8 = 6x

Anden Ligning:

90/M - 2M = 8M


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2009 af mathon

vis din beregning


Svar #2
03. november 2009 af Binnar (Slettet)

Tager for lang tid, har nogle andre opgaver, men det er kun de sidste to ligninger her, som jeg ikke kan få til at gå op, jeg har fået tre forskellige svar på den øverste, og den nederste er jeg hundrede procent sikker på


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2009 af mathon

4(2x - 3) + 8 = 6x

(8x - 12) + 8 = 6x

8x - 12 + 8 = 6x

8x - 4 = 6x

2x = 4

x = 2

kontrolberegning:

                          Vs                                     Hs
                    4(2·2 - 3) + 8                            6·2
                    4(4-3) + 8                                 12
                    4·1 + 8                                    
                    4 + 8                                       
                      12                                          
                   
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2009 af Cruiser (Slettet)

90/M - 2M = 8M

90/M - 2M + 2M = 8M + 2M

90/M = 10M

(90/M)*M = (10M)*M

90 = 10M2

9 = M2

M = √9


Skriv et svar til: HJÆLP AFLEVERING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.