Matematik

Andengradsligning

03. november 2009 af Incredibly (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.. Jeg må lige have lidt hjælp til en andengradsligning.
 

min opgave lyder sådan x2 - 3 √3x + 6 = 0

Håber der er en derude der kan hjælpe mig..


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2009 af mathon

a = 1
b = (-3√(3)) = -33/2
c = 6

d = b2 - 4ac = (-33/2)2 - 4·1·6 = 33 - 24 = 27 - 24 = 3 > 0

√(d) = √(3)


Svar #2
03. november 2009 af Incredibly (Slettet)

Tusinde tak..

Det kigger jeg lige på..


Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.