Matematik

Trigonometri opgave

05. november 2009 af Nazey (Slettet)

hej alle studieportale brugere, er der nogen der lige kan hjælpe mig med en opgave vedr. trigonometri. jeg har vedhæftet opgaven,håber at der nogen der kan hjælpe miig :D

på forhånd tak :D

Vedhæftet fil: mat opg 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2009 af Isomorphician

Opstil to ligninger med to ubekendte:

Kald siden med længde 8 for b:

(i): a+ 8 + c = 45,7

(ii) = a2 + 82 = c2


Svar #2
05. november 2009 af Nazey (Slettet)

ok tak skal lige prøve på at løse den, og hvis jeg ikke kan løse opg., spørger jeg om hjælp igen ok... :-D


Skriv et svar til: Trigonometri opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.