Matematik

Hjælp!!haster..

07. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

På svararket er vist antallet af bryllupper i årene 1994-2002 i hele landet

HVor mange bryllupper var der i gennemsnit pr. år i denne periode?

Svararket:

År                                                                   Antal bryllupper hyppighed                                 Antal bryllupper i procent

1994                                                                       270                                                                               270:2232 =0,121=12,1 %

1995                                                                       283                                                                                283:2232=0,127=12,7 %

Og sådan fortsætter det helt ned til 2002

I alt                                                                    2232

Men hvad gør jeg, hvis jeg skal finde hvor mange brylupper var der i gennemsnit pr. år i denne periode?

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2009 af jesperher (Slettet)

når man finder en procentdel af et tal, så bruger man tallet som divisionsfaktor.

atså, du kan se på svararket at der var 2232 bryllupper i alt fra 1994-2002

dette dividere du med antal år. (2002-1994=8)

så 2232/8 = dit resultat....


Svar #2
07. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Nårh okay, så gennemsnittet pr. år i denne periode af bryllupper er altså 279 bryllupper??

det er gennemsnit pr. år ??


Skriv et svar til: Hjælp!!haster..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.