Matematik

skalarprodukt

08. november 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Resultatet skal være negativt.. Men det kan jeg ikke få det til.

A(3,-2,7)  B(-4,-3,1)  C(1,0,-6)

Vektor(AC) prik vektor (CB)= (-2*5 + 2*3 + (-13)*(-7)) = 87

Det skal give -87


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2009 af peter lind

CB=(-4-1, -3-0, 1-(-6)) =


Skriv et svar til: skalarprodukt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.