Matematik

Forstå spørgsmål

11. november 2009 af Lundgren (Slettet) - Niveau: B-niveau

 2. Tegn grafen for den lineære funktion f, for hvilken Dm(f)= , f(2)=-3 og f(-3)=4. Bestem en forskrift for f. Angiv f(-1), og løs derefter ligningen f(x)=-1.

Er der nogen der kan oversætte det til et lidt mere forståeligt sprog?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2009 af mathon

x = f -1(y) = -(5/7)y + (1/7)        for at vise, at den er omvendt funktion til y = -1,4x - 0,2

............
men
almindeligvis skrevet

y = f (x) = -(5/7)x + (1/7)


Svar #2
11. november 2009 af Lundgren (Slettet)

 okay, tak!


Svar #3
11. november 2009 af Lundgren (Slettet)

 og hvad betyder helt præcist: Angiv f(-1) ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. november 2009 af mathon

beregn f(-1)


Skriv et svar til: Forstå spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.