Matematik
Asymptoter
16. januar 2005 af
Mare (Slettet)
Jeg har lidt bøvl med denne opgave og kan slet ikke komme igang, kunne nogen give en hjælpende hånd?: (eller et spark bagi :P )
Om funktionen,
v(x)= (ax^2+bx-4)/(x-c)
skal gælde, at linierne med ligningerne y=2x+4 og x=1, skal være asymptoter til grafen. Gør rede for at der IKKE findes konstanter a og b, som opfylder dette..
Jeg er ret forvirret...
Om funktionen,
v(x)= (ax^2+bx-4)/(x-c)
skal gælde, at linierne med ligningerne y=2x+4 og x=1, skal være asymptoter til grafen. Gør rede for at der IKKE findes konstanter a og b, som opfylder dette..
Jeg er ret forvirret...
Skriv et svar til: Asymptoter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
