Fysik

deceleration fra 130 km/t

13. november 2009 af SJPD (Slettet)

håber der er nogen som hurtig lige kan give hjælpe med dette lille problem.
Hvad hedde formlen for at udregne acceleration når man ved det sker over en længde på 83 meter og at hastighedsændringen er på 130 km/t?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2009 af mathon

130 km/h = 36,1111 m/s

2·a·Δs = v2 - vo2

2·a·(83 m) = 02 - (36,1111 m/s)2 = -(1304,01 m2/s2)

a = -(1304,01 m2/s2)/(166 m) = -7,86 m/s2


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2009 af Duffi (Slettet)

v = s/t ,,

men før så skal dú lave meter til km...

tror jeg


Svar #3
13. november 2009 af SJPD (Slettet)

okay takker mange gange for formlen.


Skriv et svar til: deceleration fra 130 km/t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.