Matematik

Parablers skæringspunkt

13. november 2009 af Eminem1234 (Slettet)

Hvordan bestemmer man koordinaterne til de to punkter, hvor de to parabler skærer hinanden?

Den ene er: f(x) = (1/2)x2+2x+3

Den anden er: g(x) = x2+2x-3


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. november 2009 af MN-P (Slettet)

sæt f(x)=g(x) og find x af 2.gradsligningen


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2009 af mathon

hvoraf

      x2+ 2x - 3 = y = (1/2)x2 + 2x + 3

      (1/2)x2 = 6

       x2 = 12 ..........


Skriv et svar til: Parablers skæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.