Kemi

pH

15. november 2009 af alask (Slettet)

hej hvem vil hjælpe mig med en opgave

beregn pH:

0,010 M HCl

beregn (H3O+):

spyt pH= 6,8

hvad gør man


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2009 af Yow! (Slettet)

til opgave 2 skal du bruge formlen:

pH = -log[H3O+]  


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2009 af Yow! (Slettet)

har du ikke andre oplysninger i opgave 1???


Svar #3
15. november 2009 af alask (Slettet)

der står bare beregn pH for oplysninger 0,010 M HCl (aq)

kan du ikke skrive opgave 2 op hvordan du regner den forstår det ikke


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. november 2009 af mathon

-log([H3O+]) = pH

log([H3O+]) = -pH

   [H3O+] = 10-pH


Svar #5
15. november 2009 af alask (Slettet)

er det rigtigt at pH er 2 da 10-2 = 0,01 mol/L


Skriv et svar til: pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.