Matematik

f ' ( 1 ) HJÆLP

15. november 2009 af EmilieBN (Slettet)

HEY. Jeg er igang med en opgave, der går ud på at bestemme f'(1) - uden brug af lommeregner.
Og kunne rigtig godt bruge noget hjælp.

f1 (x) = -½ x ½ * (-2x+7)

f2 (x) = (3√x -1)(x2 -7x)
- kun kvadratrod om x.

f3 (x) = 2x2 -x / √x

f4 (x) = (6x½ + x2) * 4x½

f5 (x) = 3x + 2√x / √x

Tak på forhånd!
Jeg ved godt at jeg skal bruge produktreglen og brøkreglen, men synes det er så forvirrende. Hvad jeg skal sætte ind hvornår.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2009 af MN-P (Slettet)

Selv om det virker forvirrende, er du nød til at gå i krig med opgaverne,. Det bliver ikke mindre forvirrende næste gang, så tag dig dog sammen nu.


Skriv et svar til: f ' ( 1 ) HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.