Matematik

f(x) = 10 ?

17. november 2009 af dolleren (Slettet)

Hvad betyder det når der f.eks. står f(x) = 10 ?

Hvordan løser man sådan en ? Det er vildt let kan bare ikke huske hvordan det er.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2009 af ggf (Slettet)

er der ikek angivet en funktion i opgaven som hedder f(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2009 af mathon

f(x) = 10

x = f -1(10)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2009 af cbech (Slettet)

Altså f(x)=10, svarer til en parallel linje hen ad x-aksen med skæring i y-aksen ved 10. Det er altså en konstant.


Svar #4
17. november 2009 af dolleren (Slettet)

Vi har givet to punkter P(-3,13 ; -7,19) og Q(11,34 ; 19,17) der ligger på grafen for en lineær funktion f(x).

Dette står der i opgave beskrivelsen. Så har jeg regnet f(x) ud inde i programmet "graph". Dette blev nøjagtig f(x) = 1,8217001 * x – 1,4880788


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. november 2009 af ggf (Slettet)

så skal du sætte funktionen lig nul og finde nulpunktet!


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. november 2009 af jesperher (Slettet)

f(x) = y

og hvis f(x) = y, så y=10 i dit tilfælde,,

#4

hvad har din funktion med tallet 10 at gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. november 2009 af ggf (Slettet)

#5

rettelse :-D du sakl sætte skidtet lig 10 og løse mht. x


Brugbart svar (1)

Svar #8
17. november 2009 af mathon

#4

Ja
og .....


Brugbart svar (1)

Svar #9
17. november 2009 af ggf (Slettet)

f(x) =10⇔1,8217001x – 1,4880788=10⇔x=?


Skriv et svar til: f(x) = 10 ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.