Matematik

Retvinklet trekanter

17. november 2009 af MaleneLar (Slettet) - Niveau: B-niveau

To retvinklet trekanter ADE og ACB (/_C=90 grader og /_D=90 grader).

a/ Deroplyses, at |AE|=10, |AB|=22 og |AD|=8.

Bestem |DE| og |CB|.

Nogle der kan hjælpe,, ville være super!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2009 af SamsungD500 (Slettet)

Kender du ikke andre vinkler?


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2009 af mathon

se


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2009 af gubirie (Slettet)

i den første ADE skal du bruge formlen: a^2+b^2=c^2


Svar #4
18. november 2009 af MaleneLar (Slettet)

# 1 Nej,, kender kun de vinkler jeg har der. ? (:


Skriv et svar til: Retvinklet trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.