Matematik

y'=y(1-2y)

17. november 2009 af christiasoerensen (Slettet)

nogen der kan hjælpe med at løse denne : y'=y(1-2y) ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2009 af peter lind

Hvis du kender til separation af variable som metode til at løse differentialligninger kan du bruge den metode. Ellers må du bruge et CAS værktøj.


Skriv et svar til: y'=y(1-2y)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.