Fysik

HJÆÆLP :(

22. november 2009 af Ronaldiinho - Niveau: 9. klasse

Hej vil i ikke hjælpe mig med dette spørgsmål? Har nemlig en rapport til imorgen :(

- Når man måler pH værdien i syrer, hvad måler man så i virkeligheden?

Tak! :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. november 2009 af fiskfiskfisk (Slettet)

På pH-skalaen er

1-6= syrer

7=neutral

0g

8-14=basisk :)


Svar #2
22. november 2009 af Ronaldiinho

okey ?

Måler man så det I VIRKELIGHEDEN?


Svar #3
22. november 2009 af Ronaldiinho

Hallo forstå lig spørgsmålet :

Når man måler pH værdien i SYRE, hvad måler man så i VIRKELIGHEDEN! :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. november 2009 af DennisDeH (Slettet)

Det du måler er koncentrationen af hydroner (H+-ioner), altså du måler hvor mange hydroner du har pr. volumenenhed :)


Svar #5
22. november 2009 af Ronaldiinho

Nåår .. Det er et helt andet svar jeg lig fik der :) TAK kan du ikke os hjælpe mig med et andet spørgsmål?:)


Svar #6
22. november 2009 af Ronaldiinho

Hvad er syrerest ?


Brugbart svar (1)

Svar #7
22. november 2009 af Holl (Slettet)

Rester af syre???


Brugbart svar (1)

Svar #8
22. november 2009 af ping317 (Slettet)

prøv at søge på spørgsmålene før du skriver dem, har set dine spørgsmål herinde før :=)


Svar #9
22. november 2009 af Ronaldiinho

ping317 jeg er ikke dum vel? Det har jeg nok gjort .. :S


Brugbart svar (1)

Svar #10
22. november 2009 af Bethsen (Slettet)

Du er da rimelig dum, hvis du synes det er smart at tale sådan der til folk der prøver at hjælpe dig.

Og en syrerest er det der er tilbage af en syre, når den har reageret (når man fjerner H+ fra syren). Den kaldes også for syrerestionen.


Svar #11
23. november 2009 af Ronaldiinho

HVEM HAR RINGET DIG OP && DU KAN SLEV VÆRE DUM ! LAD VÆRE MED AT TRO DU ER NOGET . (:


Brugbart svar (1)

Svar #12
23. november 2009 af Bethsen (Slettet)

Der var ingen der ringede mig op, udover at jeg besvarede et spørgsmål du stillede i et åbent forum. Eftersom jeg har gennemgået en del flere års uddannelse end dig burde jeg være kvalificeret til at tro jeg er "noget", og at det "noget" må være fint for at besvare dit spørgsmål.

Så hvis du skal være fræk, skal du ikke spørge om hjælp. Har lige anmeldt dig for dårlig tone.

Held og lykke med opgaven.


Svar #13
25. november 2009 af Ronaldiinho

NØØRD MAND! DU ER HELT VÆK - ''HAR ANMELDT DIG FOR DÅRLIG TONE'' COME ON (:

HELD&LYKKE SELV . NÆSTE GANG JEG HAR ET SPØRGSMÅL SKAL DU IKKE BESVARE DET . FOR JEG HAR IKKE BRUG FOR DIN HJÆLP OKEY ! (:

DU ER FLERE ÅR ÆLDRE END MIG VÆRE LIG' EN ROLLE-MODEL - SE LIG HVORDAN DU ER!

''HAR ANMELDT DIG FOR DÅRLIG TONE'' SÅÅÅ GØRE DET SOM OM JEG IKKE ER LIGEGALD. FOLK HER VED HVORDAN JEG ER - SÅÅÅÅÅ .... (:

&& TIL SIDST MIN OPGAVE BLEV RIGTIG GOD - UDEN DIN HJÆLP!!! :D


Brugbart svar (1)

Svar #14
25. november 2009 af DennisDeH (Slettet)

#13

Slap da lige af og slå Caps Lock fra, så er det nemmere at læse hvad du skriver :)


Svar #15
26. november 2009 af Ronaldiinho

. okeyokey - men hvordan vil du have at jeg skal svare nåår hun står og skriver jeg ved ikke hvad ? (:

&& takket være jeres hjælp fik jeg 10 (med pil opad)


Skriv et svar til: HJÆÆLP :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.