Matematik

hjælp.....???

19. januar 2005 af Sofie18 (Slettet)
Den afledede af f(x) = ((5*(3 opløftet i 2x) -e opløftet i x)) * (x*x)

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2005 af Duffy

Ikke forstået!!!

Kan du ikke skrive det med kun matematisk symbolik???!!!


Duffy

Svar #2
20. januar 2005 af Sofie18 (Slettet)

f(x) = (5 * 3^2x -e^x) * x^2

Og så skal jeg finde den afledede funktion...???

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2005 af Duffy

Er det

f(x) = 5*(3^(2x) - (e^x)*x^2

hvoraf du søger differentialkvotienten?


Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar 2005 af Duffy

OK !

Et øjeblik...


Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. januar 2005 af Duffy

f'(x) =
10*3^(2*x)*ln(3)-e^x*x^2-2*x*e^x


Duffy

Svar #6
20. januar 2005 af Sofie18 (Slettet)

ok... tak..


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. januar 2005 af Epsilon (Slettet)

#5: Ikke enig, thi

f(x) = (5 * 3^(2x) - e^(x)) * x^2

er vel hvad indlæggeren mener ifølge #2. Vi bruger så produktreglen til at få;

f'(x) = (10 * 3^(2x)*ln(3) - e^(x))*(x^2) + (5 * 3^(2x) - e^(x))*(2x)

Du har blot glemt en højreparentes i #3.

//Singularity

Brugbart svar (0)

Svar #8
20. januar 2005 af Duffy

Alt det parentes-ROD!!!

f'(x) =

(10*3^(2*x)*ln(3)-e^x)*x^2+2x(5*3^(2*x)-e^x)



Duffy

Skriv et svar til: hjælp.....???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.