IT

Nogle der er hajer til SAS?

28. november 2009 af Kehceub (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 Hej, 

Er ved at lave en opgave i SAS hvor man skal simulere en poissonfordeling..

Opgaven lyder således:

Lav en simulation med 10000 replikationer af 10 uafhængige poissonfordelte variable med parameter 1,25 (n = 10, lambda = 1,25).. Jeg tror man skal bruge kommandoen x=RANpoi(seed,m) og lave dobbeltløkker men er ellers fuldstændig på bar bund.. :/ Er der nogle der kan hjælpe?


Skriv et svar til: Nogle der er hajer til SAS?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.