Matematik

Regning

29. november 2009 af mariape (Slettet)

Hejsa

Jeg skal aflevere en opgave i morgen, og håber at i har tid til at hjælpe mig.

1. Beregn gennemsnittet af 4,8 -7 -5 5, 7 og 2

2.  Beregn renten af 800 kroner i et år til 6 % p.a. p.a. = pro anno = pr år).


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2009 af Yow! (Slettet)

1. læg tallene sammen og divider med 7...


Svar #2
29. november 2009 af mariape (Slettet)

Ja, men også hvis der f.eks står -7?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2009 af Bennike (Slettet)

1.(4+8+ (-7)+(-5)+5+7+2)/7 = (4+8-7-5+5+7+2)/7=14/7 = 2

2. K=K0*(1+r)n .

K0=Startskapital

r= rente

n= terminer

K=800*(1+0,06)1 .


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2009 af MN-P (Slettet)

Beregn renten af 800 kroner i et år til 6 % p.a.                          p.a. = pro anno = pr år.

Rente = 800*6/100=48 kr

#3 ingen grund til fine formler til enenkel opgave og du har glemt at trække kapitalen fra, så du har slet ikke regnet renten ud.


Svar #5
29. november 2009 af mariape (Slettet)

Tusind tak for hjælpen:).


Skriv et svar til: Regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.