Matematik

bevis ax+b bliver til f`=a

29. november 2009 af mimame20 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hey jeg skal bruge et bevis hvor der er forklaret at ax+b bliver differencet til f`(x) = a gerne med forklaring mellem hvert led. det er matematik A jeg har men dog er det her vist på b niveau.

Tak på forhånd

Carsten 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2009 af mathon

tretrinsreglen


Svar #2
29. november 2009 af mimame20 (Slettet)

 skal jeg bare bruge den til at vise det? eller


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2009 af mathon

se


Svar #4
29. november 2009 af mimame20 (Slettet)

 okay great tak :D du


Skriv et svar til: bevis ax+b bliver til f`=a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.