Studiejob

3-4 mdr beskæftigelse?

30. november 2009 af JonasJenson (Slettet)

Hej Folk

Jeg venter lige nu på, at jeg skal i Den Kongelige Livgarde d. 6 april 2010. Jeg har ikke noget arbejde pt, men ville gerne finde noget at fordrive tiden med de næste 4 måneder. Nogle der gider hjælpe mig med nogle gode ideer til et job, kort uddannelse osv?

Jeg har overvejet, fordi jeg gerne vil opleve verden lidt, at søge job på et krydstogt skib. Men ved ikke rigtig hvor man kan søge, eller hvor langt tid det tager?

Ville sætte pris på et par gode ideer :) Eller bare ideer...

- Jonas Jenson


Brugbart svar (3)

Svar #1
30. november 2009 af Shase (Slettet)

Skibe der skal du jo kigge på DFDS og de andre. Men det kan godt være svært, især hvis du fortæller dem det er med henblik på et par måneder.

Hvad har du af udd i forvejen, og hvor henne i landet bor du?


Svar #2
30. november 2009 af JonasJenson (Slettet)

Naa, de fleste steder burde man nok glemme at nævne, at man kun kan arbejde 3 - 4 mdr.

Jeg bor i Næstved. Jeg har ikke rigtig nogen udd. Jeg blev færdig med gymnasiet i sommers, og så skal jeg bare en tur i værnepligt inden jeg fortsætter.


Brugbart svar (3)

Svar #3
01. december 2009 af Shase (Slettet)

Den er lidt tricky. Undersøg evt på div skoler rundt omkring dig hvad de tilbyder af korte kurser du kan tage. Eller skal du søge om udsættelse af værnepligten.


Brugbart svar (3)

Svar #4
01. december 2009 af emul0c

Lærervikar er perfekt job i så kort en periode. Det giver god løn, ingen ansættelses kontrakt, du kan holde op med kort varsel. Derudover er det rigtig godt her om vinteren da rigtig mange lærer bliver syge, der vil derfor være mange "vagter" at kunne tage og tjene gode penge.

Men som du selv siger, de fleste steder skal du nok undlade at fortælle at du kun kan være der 3-4 måneder da de nok allerede der vil sorterer dig fra ellers.


Skriv et svar til: 3-4 mdr beskæftigelse?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.