Matematik

Ligebenet retvinklet trekant

03. december 2009 af anym (Slettet)

Hej

Jeg skal finde længden af trekants sider,, men jeg ved kun at areal giver 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2009 af mathon

kateterne k = a = b er lige lange

hvoraf
               (1/2)·k2 = 5

                k2 = 10

                k = √(10)            da k > 0

hypotenusen
                c = √(2)·k = √(2)·√(10) = √(20) = √(22·5) = 2√(5)


Skriv et svar til: Ligebenet retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.