Matematik
isolering af t
23. januar 2005 af
andreasc (Slettet)
I(t) = 4,2 + 2,5sin(50PI*t)
Isoler t. håber der er non der kan hjælpe. har prøvet, men forgæves :/
Isoler t. håber der er non der kan hjælpe. har prøvet, men forgæves :/
Svar #1
23. januar 2005 af D@niel (Slettet)
(I-4,2)/(2,5)=sin(50pi*t) =>
sin^-1((I-4,2)/2,5) = 50pi*t =>
t= (sin^-1((I-4,2)/2,5))/50pi
Nu håber jeg at det er rigtigt :)
sin^-1((I-4,2)/2,5) = 50pi*t =>
t= (sin^-1((I-4,2)/2,5))/50pi
Nu håber jeg at det er rigtigt :)
Skriv et svar til: isolering af t
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
