Matematik

Differentialkvotient

07. december 2009 af bitsjunior (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har set mig helt blind på en opgave.

angiv, uden brug af cas, g'(4) i følgende tilfælde

g(x)=x2-√(x)+3


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2009 af mathon

g'(x) = 2x - 1/(2√(x))

g'(x) = 2·4 - 1/(2√(4)) = 8 - 1/(2·2) = 8 - (1/4) = 7 + (3/4) = 7,75


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2009 af MarieH-M (Slettet)

Glem det


Svar #3
08. december 2009 af bitsjunior (Slettet)

hvordan kommer du frem til den første linje?


Svar #4
08. december 2009 af bitsjunior (Slettet)

nevermind, jeg tror nok jeg har forstået det nu, tak forresten :)


Skriv et svar til: Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.