Fysik

skal isolore L(s)

07. december 2009 af Tenna2391 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg skal m(is)*L(s) + m(is)*c(vand) (t(slut) - 0 °C) + m(vand)*c(vand)*(t(slut) – t(start)) = 0

er det så rigtig hvis jeg har fået resultatet

 m(is)*c(vand) (t(slut) - 0 °C) + m(vand)*c(vand)*(t(slut) – t(start)) = - m(is)*L(s)  og så

( m(is)*c(vand) (t(slut) - 0 °C) + m(vand)*c(vand)*(t(slut) – t(start))  ) / m(is) = L(s)

håber det er til at læse det jeg har skrevet det lidt svært med ligninger her inde


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

skriv mis*Lis ... osv, kort sagt brug symbolerne på bjælken herover, så bliver det meget mere overskueligt


Svar #2
07. december 2009 af Tenna2391 (Slettet)

forsøgte jeg os på men var ikk sikker på hvordan jeg gjorde men kan lige gøre det

mis*Ls + mis * cvand * (tslut - 0 °C) + mvand * cvand * (tslut – tstart) = 0 ⇔

mis * cvand (tslut - 0 °C) + mvand* cvand * (tslut – tstart) = - mis *  Ls ⇔ 

mis * cvand *  (tslut - 0 °C) + mvand * cvand * (tslut – tstart) divideret med - mis  = Lis

er det rigtigt gjort?


Skriv et svar til: skal isolore L(s)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.