Matematik

f(2+h) når f(x)=x^2+x

08. december 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg er i tvirvl hvad der menes med denne opgave?

       angiv f(2+h)  når f(x)=x^2+x         skal man sætte (2+h) ind på x plads og hvad gør man så? kapitlet hører ind under

       funktioner......


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2009 af Daniel TA (Slettet)

Det er rigtigt hvad du tror :)


Svar #2
08. december 2009 af dennise (Slettet)

men hvor meget skal man reducere

    f(2+h)=(2+h)^2+(2+h)

               =4+h^2+4h+2+h

               =h^2+5h+6

              skal man sætte x ind istedet for h så den lyder

              =x^2+5x+6

              eller reducere ved at dividere med h?

             =h^2+5h+6/h

             =h+5+6

              =h+11?

              det er måden opgaven er formuleret jeg ikke forstår?

              at angive.......


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2009 af Daniel TA (Slettet)

Du har svaret i 3 linie i dinne udregninger. Tænk på at 2+h bare er en eller anden værdi, der kunne ligeså godt stå 7. Det du laver med at dele med h er forkert.


Skriv et svar til: f(2+h) når f(x)=x^2+x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.