Matematik

En isolering

12. december 2009 af KillerLife (Slettet)

Hvordan kommer man fra det næstsidste og til det sidste trin i denne isolering?

(y - 1.003.076)/(x - 11) = (1.610.123 - 1.003.076)/(50 - 11) <=>

y - 1.003.076 = 15.565,31(x - 11) <=>

y = 15.565,31(x - 11) + 1.003.076 <=>

y = 15.565,31x + 831.857,62
 


Svar #1
12. december 2009 af KillerLife (Slettet)

Fik lige svaret fra en anden:

you might have confused with that 1.003.076
that is not point(.) that is comma(,)
i.e. 1,003.076 then it is simple...

second last step: y=15.56531(x-11) + 1003.076

y=15.56531(x)-15.56531(11)+1003.076

y=15.56531x+1003.076-171.21841

y=15.56531x+831.85762
(i.e. last step)


Skriv et svar til: En isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.