Fysik

DÆMPEDE SVINGNINGER

12. december 2009 af line98 (Slettet)

Hej

Jeg skriver om dæmpede svininger i srp og har brug for hjælp til at finde dæmpningskonstanten. Jeg har k = 3,70

m = 0,2711 kg,    x = 0,72 m,   og a er vel 9,82 ??

Men hvordan finder jeg så v, så jeg kan finde b i formlen

-bv = ma+kx 

Hilsen Line


Brugbart svar (2)

Svar #1
12. december 2009 af Alkymisten (Slettet)

hvordan finder du k!?


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2009 af snowmann2 (Slettet)

Det er hældningskoefficienten i grafen med N i forhold til strækning (x).


Skriv et svar til: DÆMPEDE SVINGNINGER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.