Fysik

Dæmpede svingninger hjælp hjælp

13. december 2009 af line98 (Slettet)

Hej

Jeg skriver om dæmpede svininger i srp og har brug for hjælp til at finde dæmpningskonstanten. Jeg har k = 3,70

m = 0,2711 kg, x = 0,72 m, og a er vel 9,82 ??

Men hvordan finder jeg så v, så jeg kan finde b i formlen

-bv = ma+kx

Hilsen Line
 


Skriv et svar til: Dæmpede svingninger hjælp hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.