Matematik

Komplekse tal

14. december 2009 af Enes90 (Slettet) - Niveau: A-niveau

z5 = 52·(cos(0,927295+p·2π) + i·sin(0,927295+p·2π))

z = 52/5·(cos(0,185459+p·(2π/5) + i·sin(0,185459+p·(2π/5)) p∈{0,1,2,3,4}

Ligningen lyder således z5= 3+4i

Mit spørgsmål går på hvor for man de data fra der står efter cos og sin ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2009 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=779736


Skriv et svar til: Komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.