Matematik

trigonometri-opgave

14. december 2009 af jakob465 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Sidder og er i gang med nogle hjemmeopgaver vi har for i matematik og sidder fast i denne trigometri-opgave:

I en trekant ABC er vinkel C = 45º, ha = 35 og ma = 37. Fodpunkterne for højden ha og medianen ma kaldes henholdsvis  H og M, og det oplyses, at vinkel AMC er spids.

Beregn de ukendte sider og vinkler i trekanten.


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. december 2009 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=264499#264520


Svar #2
14. december 2009 af jakob465 (Slettet)

Tak. Rimelig wierd med at har problemer med den præcist samme opgave og at han også hedder Jakob :P hvordan fandt du egentlig frem til den??


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2009 af Isomorphician

Brug søgefeltet.


Skriv et svar til: trigonometri-opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.