Matematik

Lineær vækst Y=ax+b?

14. december 2009 af ronnijensen (Slettet) - Niveau: C-niveau

 har fået denne opgave :
Gør rede for lineære funktion Y= ax+b
Du skal bladt andet komme ind på betydningen af tallene a og b på, hvordan a og b kan bestemmes?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2009 af Crazyguitarman (Slettet)

y er bestemt af a (hældningskoefficienten) ganget med dit x + b (skæring med y)

formlen for a: a=(y1-y2)/(x1-x2)

b kan du regne f.eks. ved at sætte x = 0, eller y1-ax1 (som i bund og grund er det samme)

det her stof burde bortset fra det stå rimelig klokkeklart i din matematik bog, eller i enhver formelsamling.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2009 af GnarlyGeezer (Slettet)

 Hej! 

Se vedhæftede disposotion til mundtlig eksamen i lineær vækst...

Vedhæftet fil:Lineær vækst.docx

Skriv et svar til: Lineær vækst Y=ax+b?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.