Matematik

funktion i trekant

26. januar 2005 af Atky (Slettet)
i trekant ABC er vinkel C ret og linje BC=5 bestem AB( hypotenusen) som funktion af x, når AC=x
har fået det til f(AB)=sqroot(x^2+f^2)
er det ikk rigitgt nok????

Svar #1
26. januar 2005 af Atky (Slettet)

plzz er der ik en der kan bekærfte det??

Svar #2
26. januar 2005 af Atky (Slettet)

plz plz

Svar #3
26. januar 2005 af Atky (Slettet)

en eller anden plzz help!

Svar #4
26. januar 2005 af Atky (Slettet)

hmm smadret titel, men er der ikke nogen der kan sige mig om det er forkert el. rigtigt?

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. januar 2005 af Peden (Slettet)

Atky, stop med at spamme, der skal nok være nogen der kan hjælpe dig, men du må forså at studieportalen ikke har et betalt korps af folk siddende på spring, der kan svare på indlæg inden for få minutter.

Svar #6
26. januar 2005 af Atky (Slettet)

haha yeah sry :P undskylder, sku bare fordi jeg var en torsk og begyndte på en aflevering alt for sent

Brugbart svar (0)

Svar #7
26. januar 2005 af frodo (Slettet)

dit resultat ser meget underligt ud!

Svar #8
26. januar 2005 af Atky (Slettet)

ja synes jeg også, men hvad kan det ellers være? man skal jo gøre brug af pythagoras.

Svar #9
26. januar 2005 af Atky (Slettet)

undskyld jeg spamer lidt men det er det eneste jeg mangler at lave denne opg...

Brugbart svar (0)

Svar #10
26. januar 2005 af Epsilon (Slettet)

#9: Spammer lidt? Det virker nu som lidt af en underdrivelse.

Ideen er rigtig nok, men du opskriver den omspurgte funktion helt forkert:

" f(AB)=sqroot(x^2+f^2) "

Du mener forhåbentlig 5^2 i stedet for f^2, ikke sandt? Hypotenusen AB er heller ikke en funktion af AB, men derimod en funktion af den variable katete AC = x.

Pythagoras' Læresætning anvendt på trekant ABC giver

|AB|^2 = x^2 + 5^2

og sættes f(x) = |AB|, har vi

f(x) = sqrt(x^2 + 25)

Mere er der vist ikke at sige om den stillede opgave.

//Singularity

Skriv et svar til: funktion i trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.