Matematik

differentialligning - SRP

16. december 2009 af chiiiqaa (Slettet)

Er der nogen der ved hvordan man løser denne differentialligning, uden brug af seperation af de variable? der er ikke noget i min mat bog..

y'=k*y2


Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2009 af mathon

y = c1·e√(k)x + c2·e-√(k)x = c3·cosh(√(k)x) + c4·sinh((√(k)x)


Svar #2
16. december 2009 af chiiiqaa (Slettet)

mange tak :)
men er der nogen forudsætninger? såsom;  y er forskellig fra 0, og at både h(x) og g(y) er kontinuere??


Skriv et svar til: differentialligning - SRP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.