Matematik

SRP Sfærisk Cosinus-relation

16. december 2009 af Andreas0404 (Slettet) - Niveau: A-niveau

HJÆÆÆÆÆÆLP, jeg skal aflvere min opgave fredag og jeg har en opgave jeg ikke forstår!

Jeg har fået den oplysning at jeg har at gøre med en SFÆRISK trekant ABC, vinkel C=90 grader

selve opgaven går så ud op at jeg skal eliminere c i den givne formel

cos(a)=cos(b)*cos(c)+sin(b)*sin(c)*cos(A)

hvordan filen gør jeg det?!


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2009 af Knotz (Slettet)

Er det mig der misforstår det hele, eller skal du bare sige sin(c) = sin(90*) = 1?


Skriv et svar til: SRP Sfærisk Cosinus-relation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.