Matematik

Hvordan finder jeg 100% hvis 17% udgør 34 kr?

16. december 2009 af Benjamin338 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej allesammen!

Jeg har lige brug for lidt hjælp med min matematik som jeg desværre ikke er helt skrap til :).

Jeg vil gerne vide hvordan jeg kan regne ud hvad helheden (dvs. 100%) er hvis 17% udgør 34 kr?

Ps. Jeg går i 7. klasse ;).


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2009 af Isomorphician

Du kan dele med 17 for at finde hvor meget 1 % er lig med.

Derefter kan du gange med 100 for at finde hvor meget 100 % er lig med.


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. december 2009 af 2007xkc (Slettet)

 Du tager de 34 og dividerer med 17 for at finde ud af hvad en procent er

34/17 = 2

Derefter ganger du med 100 for at finde for alle 100 %

2*100 = 200


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2009 af Osman.kakin (Slettet)

så siger du

100•34 = 3400÷17 = 200

100% = 200 Kr. 

17%   = 34 Kr.


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. december 2009 af FVillads (Slettet)

Du dividere 34 med 17 (Så har du hvad 1 % udgør), det tal ganger du så med 100, og så har du det fulde tal.

34 / 17 = 2 --> 2 * 100 = 200

Bevis: 200 * 0,17 = 34 :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. december 2009 af Petereter (Slettet)

17 % = 34 kr

1 % = 34/17= 2 kr

100 % = 2 gange 100= 200 kr.


Svar #6
16. december 2009 af Benjamin338 (Slettet)

Okay, tak allesammen :). - Det vil jeg notere mig.


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg 100% hvis 17% udgør 34 kr?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.