Fysik

det haster !!

17. december 2009 af JD20 (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har lavet det her forsøg som hedder måling af ørets tidslige opløsningsevne:

jeg skal beregne længden (1½cm) om til en tid, ørets tidslige opløsningsevne vha. denne formel:

V_luft =331,4m/s + 0,607*T

t er grader celcius ..

håber virkelig der er en, som vil hjælpe mig .. :/


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. december 2009 af mathon

vluft = (331,4 m/s) + (0,607 m/(s·C))·T = (331,4 m/s) + (0,607 m/(s·C))·(20 C) = 343,54 m/s

s = v·t

t = s/v = (0,015 m)/(343,54 m/s) = 4,37·10-5 s = 43,7·10-6 s = 43,7 µs


Svar #2
17. december 2009 af JD20 (Slettet)

tusinde tak .. :)


Skriv et svar til: det haster !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.