Matematik

Trigonometri

17. december 2009 af maria birk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan skriver man (cos(v))^2+(sin(v))^2=1 op som bevis??


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2009 af NejTilSvampe

 se  enhedscirklen.

din radius / hypotenuse er 1 , cos(v) og sin(v) er dine to kateter, du bruger pythagoras til at vise at sin(x)^2+cos(x)^2 = 1^2


Svar #2
17. december 2009 af maria birk (Slettet)

Jeg ved godt jeg skal bruge enhedscirklen, men ved ikke hvordan jeg skal vise det trin for trin. Har sikkert tænkt for længe over det...... Vil bare ikke gøre det forkert til eksamen...


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2009 af mathon

enhedscirklen
                       x2 + y2 = 1

hvad er
koordinaterne til et punkt P(x,y) på enhedscirklen?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. december 2009 af bjarnesondergaard (Slettet)

I


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.