Matematik

X^3+y^3=z^3

17. december 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

Hey derude.. 

Er er nogen af jer der kan finde et tal for x, y og z, så der gælder følgende: 

x^3+y^3 = z^3

 på forhånd taak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2009 af peter lind

x=y=z=0


Svar #2
17. december 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

ok.. nooo probs.. har fundet dem .. :P 


Skriv et svar til: X^3+y^3=z^3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.