Andre fag
Tjen penge på din mobil.
28. januar 2005 af
Nimkim (Slettet)
Hejsa.
Jeg har tidligere i januar tilmeldt mig til et koncept hvor jeg modtager 1 kr. for at modtage én reklameSMS. Jeg vil max modtage 4 reklameSMS pr døgn, og selvfølgelig er det kun inden for mit interesseområde og inden for mit alderstrin – alt dette vælges via din egen indstillingsside på Internettet.
Kunne du tænke dig at tjene på samme ydelse, og være med fra begyndelsen, så kan jeg hjælpe din med at komme i gang – det er 100% gratis, det koster ikke noget at tilmelde eller afmelde sig.
Hvorfor ikke få en del af mobiltelefonregningen betalt på denne måde?
Det er fremtiden og måden at udsende tilbud til os forbrugere – og så kan vi oven i købet tjene penge på at lade annoncøren sende os en SMS.
Send en mail eller skriv til mig, og kom med fra starten, du har intet at miste, alt at vinde!
Lad os prøve at sætte dine indtægtsmuligheder lidt i perspektiv. Lad os antage, at du kender fem personer som gerne vil tjene penge ved at modtage 2-4 reklamer om dagen. Hvis de fem personer også kender fem, vil det give dig en indtægt der ser således ud, hvis vi antager, at alle modtager gennemsnitligt tre SMS'er pr. dag.
Du modtager i alt 3 beskeder á 1 kr. = 3,00 kr.
5 pers. i dit 1.niveau modtager i alt 15 beskeder á 25 øre = 3,75 kr.
25 pers. i dit 2.niveau modtager i alt 75 beskeder á 25 øre =18,75 kr.
125 pers. i dit 3.niveau modtager i alt 375 beskeder á 25 øre = 93,75 kr.
Total indtægt pr. dag kr. 119,25.
Du modtager altså betaling helt ned i 3. niveau. Hvis du så starter 10 i din 1. linie ser indtægten anderledes ud.
Hvis du henviser 10 af dine venner til samme service, og disse igen henviser 10 af deres venner, og disse igen henviser 10 venner.
Dette vil fører til at du har 1110 personer under dig i systemet.
Hvis vi siger at alle disse modtager bare en sms.
Denne sms giver så provision til dig for hele dit netværk på 25 øre i hvert led.
1 * 1.00 = 1.00 kr for melding du modtager.
10 * 0.25 = 2.50 kr for melding dine venner modtager.
100 * 0.25 = 25.00 kr for melding dine venners venner modtager.
1000* 0.25 = 250.00 kr for melding dine venners venners venner modtager.
Sum: 278,50 kr.
Kan du skaffe mange flere end 10 personer – kan du jo selv regne videre.
Det kan blive ret vildt!
Det er gratis at deltage og man kan til enhver tid afmelde sig igen.
Bemærk at systemet er helt nyt i Danmark, så der vil gå lidt tid før de første reklame-SMSer kommer. Du kan altid logge ind med dit password og se hvor meget du har tjent.
P.S. Du kan også tilmelde dig direkte via din mobiltelefon:
Send nedenstående i en SMS som du sender til 1231 (det koster 1 krone)
SMARTSMS START 28493735
Eller tilmeld dig online på: http://www.smart-sms.dk/index.php?side=blimedlem&kilde=28493735
Jeg har tidligere i januar tilmeldt mig til et koncept hvor jeg modtager 1 kr. for at modtage én reklameSMS. Jeg vil max modtage 4 reklameSMS pr døgn, og selvfølgelig er det kun inden for mit interesseområde og inden for mit alderstrin – alt dette vælges via din egen indstillingsside på Internettet.
Kunne du tænke dig at tjene på samme ydelse, og være med fra begyndelsen, så kan jeg hjælpe din med at komme i gang – det er 100% gratis, det koster ikke noget at tilmelde eller afmelde sig.
Hvorfor ikke få en del af mobiltelefonregningen betalt på denne måde?
Det er fremtiden og måden at udsende tilbud til os forbrugere – og så kan vi oven i købet tjene penge på at lade annoncøren sende os en SMS.
Send en mail eller skriv til mig, og kom med fra starten, du har intet at miste, alt at vinde!
Lad os prøve at sætte dine indtægtsmuligheder lidt i perspektiv. Lad os antage, at du kender fem personer som gerne vil tjene penge ved at modtage 2-4 reklamer om dagen. Hvis de fem personer også kender fem, vil det give dig en indtægt der ser således ud, hvis vi antager, at alle modtager gennemsnitligt tre SMS'er pr. dag.
Du modtager i alt 3 beskeder á 1 kr. = 3,00 kr.
5 pers. i dit 1.niveau modtager i alt 15 beskeder á 25 øre = 3,75 kr.
25 pers. i dit 2.niveau modtager i alt 75 beskeder á 25 øre =18,75 kr.
125 pers. i dit 3.niveau modtager i alt 375 beskeder á 25 øre = 93,75 kr.
Total indtægt pr. dag kr. 119,25.
Du modtager altså betaling helt ned i 3. niveau. Hvis du så starter 10 i din 1. linie ser indtægten anderledes ud.
Hvis du henviser 10 af dine venner til samme service, og disse igen henviser 10 af deres venner, og disse igen henviser 10 venner.
Dette vil fører til at du har 1110 personer under dig i systemet.
Hvis vi siger at alle disse modtager bare en sms.
Denne sms giver så provision til dig for hele dit netværk på 25 øre i hvert led.
1 * 1.00 = 1.00 kr for melding du modtager.
10 * 0.25 = 2.50 kr for melding dine venner modtager.
100 * 0.25 = 25.00 kr for melding dine venners venner modtager.
1000* 0.25 = 250.00 kr for melding dine venners venners venner modtager.
Sum: 278,50 kr.
Kan du skaffe mange flere end 10 personer – kan du jo selv regne videre.
Det kan blive ret vildt!
Det er gratis at deltage og man kan til enhver tid afmelde sig igen.
Bemærk at systemet er helt nyt i Danmark, så der vil gå lidt tid før de første reklame-SMSer kommer. Du kan altid logge ind med dit password og se hvor meget du har tjent.
P.S. Du kan også tilmelde dig direkte via din mobiltelefon:
Send nedenstående i en SMS som du sender til 1231 (det koster 1 krone)
SMARTSMS START 28493735
Eller tilmeld dig online på: http://www.smart-sms.dk/index.php?side=blimedlem&kilde=28493735
Svar #1
28. januar 2005 af Epsilon (Slettet)
Nimkim:
Vi gider ikke høre mere om det tilbud! Emnet har været oppe at vende for nylig. Tilbuddet virker måske umiddelbart tillokkende og ganske uskyldigt, men ærligt talt virker dette:
"HVORDAN BLIR PENGENE UTBETALT?
Vi vil satse på en løsning der pengene blir utbetalt til bankkonto. Vi er akkurat nå i forhandling med flere banker om betalingsløsning."
utroværdigt. Kort sagt - firmaet har overhovedet ikke begreb om, hvorledes udbetaling til medlemmerne skal se.
Hermed en opfordring til alle brugere på SP om at ignorere den slags forretningsfiduser - lad nu være med at hoppe på det!
//Singularity
Vi gider ikke høre mere om det tilbud! Emnet har været oppe at vende for nylig. Tilbuddet virker måske umiddelbart tillokkende og ganske uskyldigt, men ærligt talt virker dette:
"HVORDAN BLIR PENGENE UTBETALT?
Vi vil satse på en løsning der pengene blir utbetalt til bankkonto. Vi er akkurat nå i forhandling med flere banker om betalingsløsning."
utroværdigt. Kort sagt - firmaet har overhovedet ikke begreb om, hvorledes udbetaling til medlemmerne skal se.
Hermed en opfordring til alle brugere på SP om at ignorere den slags forretningsfiduser - lad nu være med at hoppe på det!
//Singularity
Svar #3
28. januar 2005 af Slacz Maci (Slettet)
http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=357497
- Synes lige jeg ville poste den.
- Synes lige jeg ville poste den.
Skriv et svar til: Tjen penge på din mobil.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
