Matematik

Differentialregning

27. december 2009 af botoft (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Er der nogen som ligger inde med beviset for differentaitionsreglen : h(x) = ax2 + bx + c ⇒ f ´ (x) = 2ax + b


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. december 2009 af mathon

3-trinsreglen er lidt omstændelig
men
de kendte differentiationsregler

h'(x) = (ax2)' + (bx)' +(c)'


Svar #2
27. december 2009 af botoft (Slettet)

Hej mathon

Tak for dit svar.

Mener du at jeg skal benytte tre-trins reglen til at bevise sætningen??


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. december 2009 af mathon

nej

 h'(x) = (ax2)' + (bx)' +(c)' = a(2·x2-1) + b(1·x1-1) - 0


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.