Dansk

Hjælp til bog rapport

29. december 2009 af SweetFeelings (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej,jeg er igang med at skrive en bog rapport og bogen En-to-tre-NU! og jeg har et problem med et spørgsmål:

Hvor, og hvornår foregår handlingen, og hvor lang tid strækker den sig over?

Jeg forstår ikke helt hvad jeg skal skrive,  og hvad der menes. Jeg forstår godt der der med hvor lang tid den strækker sig over. Men ikke ´helt det med; hvor, og hvornår foregår handlingen. Er det hvilke miljøer man møder, og om det er nutid eller datid?

Tusind tak på forhånd ^^


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. december 2009 af PernilleKn (Slettet)

Hejsa SweetFeelings.

Hvor = hvilket land, - fantasiland, eller hvor i landet, hvilket samfundslag osv... Det du finder bemærkelses værdigt ved, hvor det foregår.

Hvornår = hvilket årstal / periode. forgår den fx i middelalderen eller i 80eren...

Håber det kan hjælpe dig:)

God arbejdslyst.

- Pernille


Svar #2
30. december 2009 af SweetFeelings (Slettet)

#1
 

Hejsa SweetFeelings.

Hvor = hvilket land, - fantasiland, eller hvor i landet, hvilket samfundslag osv... Det du finder bemærkelses værdigt ved, hvor det foregår.

Hvornår = hvilket årstal / periode. forgår den fx i middelalderen eller i 80eren...

Håber det kan hjælpe dig:)

God arbejdslyst.

- Pernille

Mange tak Pernille :D


Skriv et svar til: Hjælp til bog rapport

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.