Matematik

hjælp

30. december 2009 af volume (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvad giver 0,9*2,7 mio km3 vand . det skal være i liter.og i må endelig godt forklare mig, hvordan i er kommet frem til resultatet?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. december 2009 af Duffy

En kubikkilometer vand indeholder 1000*1000*1000 = 1 million kubikmeter. = 106 m3

Og da 1 m3 indeholder 1000 liter vand

er 1 km3 vand = 1000*106 m3 = 109 liter vand = 1 milliard liter vand.

Spark selv bolden i mål herfra...


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. december 2009 af MN-P (Slettet)

Nå her kunne du godt skrive det, Hvorfor så lave nye inlæg om opgaven?

Duffy har regnet forkert

1 km3= 100003 dm3 =1012l

2,43 km3=2430 miliarder l


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. december 2009 af Duffy

Hovsa!

En kubikkilometer vand indeholder 1000*1000*1000 = 1 milliard kubikmeter. = 109 m3

Og da 1 m3 indeholder 1000 liter vand

er 1 km3 vand = 1000*109 ltr = 103*10ltr = 103+9 ltr = 1012 liter vand = 1 billion liter vand.

Spark selv bolden i mål herfra...
 


Svar #4
31. december 2009 af volume (Slettet)

tak duffy og Mn-p


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.