Matematik

Hjælp til mat

29. januar 2005 af MieD (Slettet)
Jeg skal integere 3/((6+2x)^2).. Jeg er ret lost..

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2005 af Lurch (Slettet)

brug substitution

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2005 af Duffy

S[3/((6+2x)^2)]dx



Substitution:


y = 6+2x

dy = 2dx , 1/2dy = dx




S[3/(y^2)]dx =


3/2*S[y^(-2)]dy =


-3/2*[y^(-1)] + k =


-3/2*[1/(6+2x)] + k =


-3/(12+4x) + k



Duffy

Skriv et svar til: Hjælp til mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.