Matematik

HJÆLP

04. januar 2010 af Necla (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg har en lille problem med den her, har  glemt formlen kunne jeg ikke få lidt hjælp.

I en klasse er der 5 piger og 20 drenge.
Hvor mange procent af klassen er drenge?

TAK


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2010 af MN-P (Slettet)

% procent betyder pr 100 eller ud af 100

5 ud af 20+5 børn er piger

5/25 =4*5/100=20/100

20%


Svar #2
04. januar 2010 af Necla (Slettet)

Der har en fra min klasse også fået, men min lærer siger at det er forkert. og jeg har fået at vide at det giver 80% men jeg ved bare ikke hvordan man får det resultat???


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Hov læsefejl fra min side, det er jo % af drende der er bedt om, det gør ikke svaret ovenfor forkert, der er bare ikke svaret på spørgsmålet.

% procent betyder pr 100 eller ud af 100

20 ud af 20+5 børn er drenge

20/25 =4*20/100=80/100

80%


Svar #4
04. januar 2010 af Necla (Slettet)

TUSIND TAK FOR HJÆLPEN


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.