Fysik

Q/KJ?? haster ;)

05. januar 2010 af pazzino (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Hvad betyder det når der står: Q/Kj :)

Haster lidt med hensyn til eksamen :)

/Andreas 

Vedhæftet fil: CIMG3976.JPG

Svar #1
05. januar 2010 af pazzino (Slettet)

 Der er også en vedhæftet fil af en opvarmningskurve.


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. januar 2010 af faurholdt (Slettet)

 Andreas din noob


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. januar 2010 af mathon

talværdien for den tilførte varmeenergi:

Q = {Q}·[Q] = {Q}·kJ

{Q} = Q/kJ


Svar #4
05. januar 2010 af pazzino (Slettet)

 Okay tak. :)


Skriv et svar til: Q/KJ?? haster ;)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.