Matematik

tredjegrads polynomier

05. januar 2010 af dodobirdies (Slettet) - Niveau: A-niveau

undersøg om -2 er rod i polynomiet p(x) = x^3 + x^2 + x + 6


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2010 af mathon

undersøg om p(-2) = 0


Svar #2
05. januar 2010 af dodobirdies (Slettet)

p(-2) = -2^3 + -2^2 + -2 + 6

          = -8 + 4 + -2 +6

          = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. januar 2010 af mathon


p(-2) = (-2)3 + (-2)2 + (-2) + 6

          = -8 + 4 - 2 + 6

          = 0

hvorfor -2 er rod


Skriv et svar til: tredjegrads polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.